Vlákno názorů k dotazu Reklamace kávovaru-jak postupovat? od Marcela Z. - Re: Reklamace kávovaru-jak postupovat? obracíte se se svýnm dotazem...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2013 10:37

Marcela Z. (neregistrovaný)

Re: Reklamace kávovaru-jak postupovat?
    obracíte se se svýnm dotazem na fórum, kde se běžně rozebírají problémy a dotazy kolem účetnictví a daní. Takže zkuste poradny jiného typu. Osobně bych se opakovaně se svojí reklamací snažila dostat k ofic. dovozci kávovarů do ČR a ním reklamaci řešila. Na druhou stranu - jemné porýpnutí, proč jste neřešili nějaké změkčení vody pro kávovar, když se poprvé závada objevila?

• 2. 2. 2013 20:49

Megy

Re: Reklamace kávovaru-jak postupovat?
    Děkuji za reakci. Zadala jsem svůj dotaz na toto fórum, proto že jsem viděla podobný dotaz k problematice reklamace chvilku přede mnou. Myslela jsem, že se třeba i zde najde někdo, kdo zná zákon na ochranu spotřebitele a uměl by poradit. Jen reaguji na Vaše, jak píšete "porýpnutí". Uvnitř přístroje je kolečko, kterým se nastavuje stupeň tvrdosti vody, a to jsme měli správně. Spíše bych to viděla na šmejd Made in Italy (vyrobeno v Číně) :-) Ještě jednou děkuji za reakci a hezký zbytek víkendu :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).