Re: Co mám jako mzdová účetní ještě děla
zrovna včera jeden zaměstnanec, po upozornění, aby si donesl doklady pro RZ - různá potvrzení, pojištění, čestné prohlášení manželky, že je bez příjmů , manželka ať si zažádá u posledního zaměstnavatele...atd.
si zavzpomínal " joo, to dřív, to bejvalo jinak, to nám všechno zařídila v podniku mzdová účtárna, člověk se nemusel o nic starat a shánět.
to byste měly dělat vy, ne? " ( jsme tu dvě účetní ve firmě :)
Re: Co mám jako mzdová účetní ještě děla
Nejsem žádný milius a moji zaměstnanci cvakají jak hodinky ...pošlu jim v lednu email, kde je upozorním aby se dostavili podepsat, pomůžu s vyplnění a poradím, ale jen slušným zaměstnancům. Těm vyskakovacím ani email neposílám. Kdo se nedostaví má smůlu. Ale byla jsem teď na zájezdě se zaměstnanci cca firmy kde je 600 zam. A slyšela jsem takové nadávky na mzdovou účetní ...fakt nepadlo jedno příjemné slovo, a ač jsem se snažila jak mohla , abych jim vysvětlila, že 90 % toho co jí vyčítají jí vyčítají neprávem, že fakt musí vidět ty smlouvy...a fakt "ten růžový papír " nemůže vyplňovat sama ....marné. Prostě je to čúza a basta .....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.