Vlákno názorů k dotazu Z trochu jiného soudku - NzP od Ira - Re: Z trochu jiného soudku - NzP Takže u...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 2. 2013 14:07

Ira (neregistrovaný)

Re: Z trochu jiného soudku - NzP
    Takže u nás se šetřila nemoc z povolání - žadatelka odeslala žádost na KHS, ta si vyžádala zdravotní dokumentaci-sama si ji také odelala na přezkoumání k jinému lékaři, asi tak po půl roce chtěli vypsat spec. práce které vykonávala v zaměstnání a pak se ohlásili s tím, že paní byla v práci a měla jim předvádět činnost, kterou zde dělalal. Po delším čase neuznána nemoc z povolání.Je potřeba vypsat roky a jakou činnost atd.

• 15. 2. 2013 14:31

Michaela V. (neregistrovaný)

Díky,... Již jsem byla na klinice pracovního lékařství a právě odtud dostane KHS podnět k šetření. Podle něčeho mála, co mi řekla lékařka, jsem pochopila, že někdo z KHS přijede k nám do práce a na já jim budu předvádět jak a co dělám... Není to zvláštní, když sedím celý den u PC a účtuju?

• 15. 2. 2013 17:27

anonymm (neregistrovaný)

V tomto oboru bych to spíš viděla na papíry na hlavu, ale na ucpané karpály to asi na nemoc z povolání nebude. Má to každý druhý ,dá se to odoperovat a fungujete normálně dál. Ráda bych viděla, jak budou zkoumat, co se Vám honí hlavou, protože málo platný, u toho počítače musíte opravdu dost přemýšlet. Ale oni z KHS to asi budou vědět, že? Všem pěkný víkend

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).