Re: ukončení PP - doklady
Určitě zápočtový list, zaslat evidenční list důchodového pojištění, doklad na ÚP-tam by vám měl vyplnit z jakého důvodu ukončení a že vám nevyplatil xx-měs.odstupné. Na pásky za mzdu lede a únor si nechte potrvdit, že mzdu nevyplatil. Pokud budete potřebovat potvrzení o příjmu 2011-2012 a doteď/např. rodičovský přídavek atd./
tak si ho nechte vyjet+razítko od nich.
co je doklad na ÚP, je na to přímo formulář a pokud ano, kde ho najdu? A ještě prosím, trošku jsem, zde zkoušela hledat informace ohledně dokladů. Můžou mi vystavit potvrzení o příjmu za rok 2013 i když mi nevyplatí mzdu? A pokud ne, kdo mi pak doklad vystaví, ÚP? (mám si prý na ÚP nárokovat nevyplacenou mzdu). Děkuji za trpělivost.
Formulář najdete na ÚP, je to podklad na vyplácení podpory, já to rovnou dávám k zápočtáku. Když nic neobdržíte, tak vám pak dá potvrzení ÚP . Hlavně si nechte potvrdit že jste neobdržela mzdu a abyste měla výplatní pásku, někde chtějí i pracovní smlouvu. Podkud nedoložíte výši nevyplacené mzdy, obdržíte jen minimální mzdu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.