Re: Prosím moc o radu - prohibice
Taky máme restauraci a všechno jsem udělala jako prodej s tržbami, ale fakticky to není správně no. Ale myslím si, že obě věci budou napadnutelné tak jako tak bohužel. Mohu se Vás zeptat, jakým způsobem evidujete příjmy z alkoholu? Jestli vedete nějak sklad nebo jak to děláte. Taky vedu daňovou evidenci a nemohu se s tím nějak poprat. Nemám přesně rozepsané, za co skutečné tržby jsou, jelikož je toho opravdu hodně a bez programu to nějak nedokáži zkompletovat. Mám prostě nákup na fakturách, ve skladu naskladnění a vyskladnění a příjmy dle skutenčosti. Majitel nevyužívá kasu.
Re: Prosím moc o radu - prohibice
Každou fa za nákupy rozděluji na pivo, alkohol, nealko a ostatní zboží, abych byla schopna doložit rabat, protože majitel taky nepoužívá kasu. A tržby si rozděluji sama dle nakoupeného zboží. Sice to také asi není úplně v pořádku, ale jinou možnost nevidím. Na každé zboží je jiný rabat a dělat to nějakým průměrem taky není to pravé ořechové. Je to dost pracné, ale dá se to. Kontrolu jsem měla, sice z toho nejdříve byla paní trochu v rozpacích, ale když to pochopila, tak se mnou souhlasila a prošlo to bez problémů. Třeba si to přečte někdo zkušenější a poradí.
>
>Taky máme restauraci a všechno jsem udělala jako
>prodej s tržbami, ale fakticky to není správně no. Ale
>myslím si, že obě věci budou napadnutelné tak jako tak
>bohužel. Mohu se Vás zeptat, jakým způsobem evidujete
>příjmy z alkoholu? Jestli vedete nějak sklad nebo jak to
>děláte. Taky vedu daňovou evidenci a nemohu se s tím
>nějak poprat. Nemám přesně rozepsané, za co skutečné
>tržby jsou, jelikož je toho opravdu hodně a bez programu
>to nějak nedokáži zkompletovat. Mám prostě nákup na
>fakturách, ve skladu naskladnění a vyskladnění a příjmy
>dle skutenčosti. Majitel nevyužívá kasu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.