Vlákno názorů k dotazu Eseróčko se sídlem v zahraničí od AFUK - Extra pro pana Pavel Říha (Rop): Citace: Tak...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 11. 2010 14:13

AFUK (neregistrovaný)

Extra pro pana Pavel Říha (Rop):

Citace: Tak tím, že budeš mít Ltd. (anglická zkratka s. r. o.) a budeš podnikat v čechách se českým daním nevyhneš ... to je možná pro tebe zásadní informace ...

Tato toto je typická demagogie. V roce 2004 ČR přistoupila Evropskému Společenství a podepsala souhlas s volným pohybem zboží, kapitálu a osob. Společnost registrovaná v Anglii která obchoduje a podniká v jiných zemích EU platí daně výhradně ve Spojeném království podle předpisů Jejího Veličenstva. Je pravda, že českým úřadům se toto nelíbí, neboť čeští úředníci by nejraděj zdaňovali celý svět, ale nedá se nic dělat. Dokud bude Česko členem EU, bude se muset smířit s tím, že jim budou schopní lidé odcházet tam, kde jsou nižší daně, nižší byrokracie. Viz čeští lékaři, inženýři, programátoři a schopní podnikatelé. V Česku tak zůstanou jen ti neschopní a líní a také úředníci.  ;D

• 10. 11. 2010 12:56

Jiří Beneda (neregistrovaný)

Tak Vám paní ředitelko děkuji.
    Zůstal jsem v Česku, jsem tedy Vámi oškatulkován jako neschopný, líný nebo úředník....
    Stav cash-flow a výsledovka mi říká něco jiného, ale asi půjdu hodit z té schízy mašli  :'(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).