Re: Životní pojištění
Teď budu na vás paní noro58 kritická, protože se mi dělá zle z vašich odpovědí. Vy pravidelně odpoledne začnete ,,přicmrdávat,, k odpovědím ostatních účastníků. Dám příklad: ráno napíše někdo, že potvrzení o studiu se dokládá od 18 let, vy k večeru napíšete - potvrzení od 18 let. Pokud odpovídající dávají správné odpovědi, proč po xxx hodinách opět napíšete tutéž stejnou odpověď? A pokud napíšete sama nějakou odpověď, tak je zaručeně špatná. Včera a předevčírem jste, jak já říkam, přicmrdávala a na 3 odpovědi jste sama napsal odpověď a VŽDY byla odpověď nesprávná, paní xJ vás opravovala. Prosím, nedělejte to!!! Pokud někdo odpoví správně, není potřeba abyste de-fakto odpověď opisovala. A pokud odpověď nevíte, tak raději nepište nic, protože každá špatná rada může vyjít tazatele draho.
Děkuji za ta slova, bohužel hledání je zatím neúspěšné, dva pohovory a testy mám za sebou, myslím,že úspěšně a steně ani nenapíší trhni si nohou:-))) Příští týden mě čekají zase dva, uvidíme. Holt baba 4 roky před důchodem nikdo neuchvátí, manageři mají jiná kriteria:-)))) Pak tu čteme ty "odborné" dotazy blondýnek:-))))))Nejsem zapšklá, jsem optimistka:-))) Prima den.
Mzdovou účetní na to upozornil sám pojištěný, takže i pro nás novinka, proto jsem chtěla názor jiných MÚ. Všem se omlouvám,že jsem odpovádala na něco, co už zodpověděli jiní,nenapadlo mě, že pod otázkou jsou odpovědi, na tuto rubriku jsem narazila náhodou, když jsem hledala nějaké údaje o ŽP.
Nějak se v tom neorientuji, paní jasná a vendy, kdo na tuhle otázku už odpovídal - to je nějaká novinka, že nelze uplatnit odečet ŽP v případě, že na pojistné smlouvě je "navíc" pojištěný někdo z rodiny ....? Nevím o tom, zatím jsem odečty uplatnila, myslím si, že je to hloupost, pokud je pojištěný a pojistník v jedné osobě a "navíc" je připojištěná např. manželka, nic to na odečtu nemění.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.