Re: Jak vám vyhovuje POHODA?
Dobrý den, Pohoda je můj čtvrtý účetní program a jsem s ním naprosto spokojená. Jde jen o zvyk, spoustu věcí je možné přednastavit a ulehčuje to práci, export výkazů i sestav pro FU bez problémů. Navíc po předchozím zkušenostech oceňuji průběžné aktualizace i v průběhu roku a možnost rady nejen na stránkách firmy, včetně nejčastějších otázek, ale i rychlá reakce za maily i rady po telefonu.
souhlas, jediné, co jsem v Pohodě nevedla, byly mzdy, ale sklady fungovaly perfektně, už jsem tento program doporučila více živnostníkům, kteří mají maloobchod a ti jsou také spokojeni... jediné, co mi vadí - když uzavřete rok a po čase se Vám třeba ozve zákazník, že má na FA uvedeno špatně IČ, tak to v tom uzavřeném roce prostě už neupravíte... účtuji ještě na jiném SW, který je taky výborný, ale cenově dražšší než Pohoda a tam lze i v předešlých letech měnit cokoliv v adresáři... Teď jsem zrovna musela složitě upravovat FA z loňského roku (slovenské IČ) a trvalo mi to bezmála půl hodinu a to mám naštěstí Adobe profesionál, takže jsem vše potřebné upravila v PDF formátu, jinak nevím, jak bych to bez tohoto Ad.prof. opravila.....
Strašné názvy předkontací, doporučuji upravit dle Vašich zvyklostí
K zapracování nutný někdo okolo, kdo ho umí a je ochotný pomoci. Nebo ještě lépe - kdo Vám alespoň nastaví základní věci. Jinak se v tom budete plácat. Byla jsem v SW Pohoda donucena pracovat, ale faktem je, že i přes nedostatky bych v současné době neměnila.
Máte na dokladech červený zámek vpravo dole. záznam, zámek, zámek k datu, odkliknout a já dávám odemkonut od data a
předcházející rok. Např.když jsem v r.2011, odemknout od data 31.12.2010)
A ten zámek dole se změní na modrou fajfku - otevřeno.
A stejně to i uzamknete.
Používám i v běžném období, pokud máme do softwaru přístup více lidí, a nechci, ať mi někdo třeba omylem změní údaje v již uzavřeném období.
Já jsem s Pohodou taky spokojený. Jediné co mi vadí, je nepružnost při zpracování uživatelských požadavků. Já jsem se např. snažil firmě Stormware vysětlit, že existují případy, kdy má nějaká firma sídlo např. na Slovensku a pobočku (resp. dodací adresu v Česku). Firma Stormware mi tvrdila, že něco takového snad ani neexistuje - doplnění Země do dodací adresy byl boj na cca 2 roky :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.