Re: A jak prosím?
tak samozřejmě ty peníze musí donést (nemá ztrácet doklad ;) ) - další varianta - nemáte doklad, dejte to nedaňově - dala bych to analytikou na 501 připočitatelné - a holt na konci roku dát jako nedaňový náklad - tím to vyloučíte z příjmovky a účetně se vám to promítne
Ano, to sice ano, ale taky záleží,co to je za osobu a jak vysoce postavená je v té firmě...pak taky je otázka, co kdo podepsal, kdo za co ručí,apod. - ale vzhledem k tomu,že to určitě bude zanedbatelná částka...taky záleží na vztahu majitele a držitele karty...
Tak za svou patnáctiletou praxi jsem se ještě s takovýmhle jednatelem nesetkala - buď tu firmu vlastní a ví,o čem to je a co si může dovolit a nebo je zaměstnancem a tam se musí zpovídat společníkům... mluvíme tu o dokladu za PHM,ne o faktuře za dovolenou! Jasně jsem napsala,že ta částka bude zanedbatelná-50 tis pro mě není zanedbatelná částka!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.