Re: OT: Zvěřejnění účtů - stav k 1.4.
Dobrý den,
také jsem dneska kontrolovala učty na aresu a podávala jsem v únoru formulář, kde jsem uvedla dva účty, jeden tuzemský v CZK a ještě další tuzemský v EUR. Máme tam pouze ten účet v CZK, účet v EUR se mi tam neobjevil. Tak nevím, kde se stala chyba, když jsem formulář nesla osobně na FU nebo jestli to ještě nění zcela dořešené, protože mi připadá, že to zatím funguje jan tak napůl. Petra
Re: OT: Zvěřejnění účtů - stav k 1.4.
tak já jsem teď zkontrolovata všech 10 firem, které zpracovávám a každý tam má své nahlášené účty - i CZK i EUR a USD.. akorát u jednoho účtu tam chybí směrový kód banky, který na oznámení mám napsaný, naštěstí je to EUR účet a FA máme jen asi 2 za rok, takže pokud se to tam během měsíce nezobrazí, tak budu avizovat registr na FÚ, ale jinak si nemůžu stěžovat..
jen jedna zajímavost - vyhledala jsem si jedno s.r.o., se kterou vedeme soudní spor, vím, že firma dluží kde se dá i na FÚ - mají exekučně obstaveny nemovitosti, ale i tak je uveden jako spolehlivý plátce, což mi rozum nebere a přemýšlím, které firmy jsou tedy nespolehlivé, když tato přímo dluží FÚ cca 100 tisíc....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.