Re: s.r.o.- nový jednatel - jak rozvaha?
I k nulovému přiznání musela být povinně Rozvaha, Výsledovka a Příloha, zkuste sehnat, aspoň by tam byly konečné zůstatky. Nicméně musíte navázat na to, co bylo před tím, než s.r.o. koupil nový společník, změna ve vedení se nijak nepromítá do účtování s.r.o. Buhužel kdo ví, co se skrývá za poklady v takové s.r.o., aby společník nebyl překvapen :-)) Hezký den.
Máte obě přesně pravdu. Navázat bych chtěla, tak nevím co z nich vypadne. Nebyla jsem si jistá s tou rozvahou - tam se objevují pořád stejné stavy (když není pohyb) nebo je nulová?
A v rejstříku zamozřejmě nic. Jen listiny ke společnosti.
To je zase něco:-) Moc děkuju!
Řešil jsem něco podobného. Účetnictví neexistovalo, doklady nebyly. "Nic se tam nedělo."
Zaúčtoval jsem 200 000 základní jmění, 200 000 pokladna. Po určitém tlaku nakonec něco společníci a jednatel donesli - bankovní výpisy, ztráta byla rovna poplatkům za bankovní služby. Ještě že jsem v minulosti dělal reverzibilního konstruktéra :- )
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.