Re: test z účta
škoda že nejste z našeho města - Bruntál - my jsme loni v účetní firmě hledali účetní - a opravdu s potížemi nakonec vybrali - a teď z tama chci odejít i já(už se mi toho nakupilo dost na ŽL a nemám už tolik času) a budeme v létě asi hledat znovu. A to by jste měla vidět ty poklady, co se hlásí na pozici hlavní účetní, co má vědět vše. Vás bych jako nástupkyni za mě doporučila hned.:o)
Pro p.Vendy
Jo tak to máte pravdu po 50sátce není práce, ale u Vás , ani nevědí o co přicházejí(pot.zaměstnavatelé). paní Vendy hodněkrát jste mi pomohla, nejenom mě, ale určitě všem tady. Když nevím tak si Vás najdu a podobnou otázku a je mi to jasné. Moc Vám děkuji, že jste tady Jarmila
Re: Pro p.Vendy
Věřte, že bude hůř. 3 roky před důchodem prostě není šance téměř žádná, přitom za tři roky může i firma jít do kopru, ale holt půjde s mladými a dravými. Ve Vašem věku jste ideální, většinou i děti povyrostly a času na práci je dost, u mě ještě víc, již žiji sama a nic mě neomezuje.
Děkuji za reakce i hezká slova oběma.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.