Re: Vyplatnice - sablona
nejlepší by bylo si mzdový program pořídit, protože Vám pohlídá spoustu věcí včetně odvodů ZP a SP, absence /nemoc, dovolená, nepl. volno apod./, ELDZ i roční zúčtování daně.
Nevím jestli si to počítáte někde na papíře a pak chcete dosazovat, ale program se Vám určitě vyplatí.
Chyby v odvodech zjištěné při kontrolách ZP, OSSZ ,ale i FÚ se Vám pak nechutně prodraží.
Re: Vyplatnice - sablona
Dobry den, podnikam vic nez deset let a kontroly ze socialky a zdravotni pojistovny mam co dva roky. Zatim bez chyby. Utpel jsem vysokoskolskym vzdelanim ekonomickeho oboru, kde bylo hodne ucetnictvi a dani, takze se celkem orientuji v tom, co je potreba vyplnovat. Zamestnanci maji porad stejnou mzdu, nemaji deti, srazky, nic podobneho. Mzda se jim meni jen v pripade dovolene a nemoci. Kvuli tomu si program porizovat nebudu. Formulare na soc a zdr vyplnim v pocitaci behem minuty, jen prepisu mesic. Vyplatnici mam, ale nesplnuje moje pozadavky a nechce se mi hrat s excelem a tvorit jinou - ani to moc neumim. Tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo nejakou uz nema.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.