Re: Dohoda vs.výpověď
Bohužel nemáte, pokuste se o dohodu. Kdyby to nevyšlo, dejte výpověd do konce měsíce, aby již od prvního června běžela, vždy je to od prvního následujícího měsíce. Ještě je možnost onemocnět ve výpovědní lhůtě, ale to Vás nechci navádět, jen se mi zdáte zoufalá a já to znám ....
Re: Dohoda vs.výpověď
ona šikana se docela velkým způsobem dokáže na zdravotním stavu podepsat a pro budoucího zaměstnavatele bude podstatný dobrý zdravotní stav, o uzlíček nervů zájem nebude, výpověď může zaměstnanec dát i v době nemoci, výpovědní doba běží v době nemoci bez omezení
Děkuji za podporu.
>>>>Dobrý den, mám velkou prosbu. Pracuji v zaměstnání,
>>>>kde je šikana, ale nedá se to dokázat. Chci odejít
>>>>dohodou, když nepřistoupí na dohodu, budu muset dát
>>>>výpověď. Chtěla bych se zeptat, mám nějakou jinou
>>>>možnost,
>>>>jak nejít už do práce (nechci mít A), ale už to tam
>>>>ty
>>>>dva měsíce nevydržím.
>>>Bohužel nemáte, pokuste se o dohodu. Kdyby to
>>>nevyšlo,
>>>dejte výpověd do konce měsíce, aby již od prvního
>>>června běžela, vždy je to od prvního následujícího
>>>měsíce.
>>>Ještě je možnost onemocnět ve výpovědní lhůtě, ale to
>>>Vás nechci navádět, jen se mi zdáte zoufalá a já to
>>>znám ....
>>Děkuji, dělají to všichni, ale...
>
>lejlo, jestli se tady na vás někteří oboří kvůli
>případné neschopnosti, pusťte to z hlavy a starejte se
>hlavně sama o své zdraví, ti, co vás tady vypucují vám
>nepomohou
Re: Děkuji za podporu.
Nejprve zkuste zaměstnavateli navrhnout tu dohodu, ale ne tak, že mu napíšete a budete čekat na odpověď. On odpovědět nemusí. Jděte za odpovědným člověkem osobně, navrhněte den, kterým chcete skončit (tzn. poslední den v zaměstnání) a když bude souhlasit, hned dohodu sepište a podepište Vy i on.
Jen chci napsat, že každý snáší vztahy v práci jinak. To, co někdo považuje za normální pracovní tlak, pociťuje jiný jako šikanu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.