Re: Možnost konzultace za finanční odměn
Paní Jasná dotazy tady dávám, ve velké většině jsou zodpovězeny, hlavně vy hodně pomáháte nám méně znalým. Ale jsou tady i lidé, kteří se vysmívají, že člověk něco neví. Proto bych si raději ty konzultace zaplatila (ze svého). Jinak děkuji.
Já bych to nebrala občas tak vážně.
Něco jiného je, když se tu x krát do měsíce probírá výpověď dohodou popř. pracovní kázeň ( to už se odborníci občas neudrží) a něco jiného jsou občas zákoutí různých výpočtů popř. postupů, které se nedělají denně nebo nejsou tak zažité.
Mj. s rekodifikací se začneme potýkat i s výklady, které byly dosud srozumitelné (novelizace řady dalších předpisů vč. ZP) a tady budeme v podstatě všichni na stejné startovní čáře.
Tak se klidně ptejte, mzdové, které tu odpovídají jsou úžasné.
Každý má jiné zkušenosti podle toho, kde již byl zaměstnán. Každý podnik má své specifika a někdo dělá účetní 20 let a nesetká se s nerezidenty, jiný nepříjde do styku se ZMR, jiný nemá páru jak evidovat a počítat nerovnoměrně rozvrženou prac. dobu. Osobně mzdovou účetní dělám 19 let a je pro mě španělskou vesnicí rozvržení prac. doby do konta pracovní doby. S tím jsem se za svou praxi nesetkala, takže bych druhému poradit nedokázala. Ale určitě zase někdo jiný pracuje v kontu pracovní doby, takže by dokázal poradit. Proto upřednostňuji toto fórum, než jednotlivce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.