Re: Zrušené pracovního poměru ve zkušebn
Ale když jsem tam byla jen 2 dny tak mi ho možná nezaplatí ne? já právě nevím jestli mám zítra spěchat na ÚP, abych třeba tenhle týden nemusela doplácet to zdravotní, takže stačí když se na ÚP zaeviduji až v pondělí? to už bych ten jeden zápočták měla mít
A to zrušení pracovního poměru si teda musím nechat podepsat? jde o tom že se mi nechce jít za tím personalistou jelikož v té kanceláři sedí dalších 20 lidí a je mi dost trapný že jsem tam v pondělí byla kvůli nástupu do práce a ted tam budu kvůli odchodu... Bych jim to nejradši nechala na vrátnici at to pak někdo podepíše a aby mi to i s tim zápočtákem pak poslali poštou ...
Já tomu teda nerozumím, nejprve píšete, že jste už skončila a pak zase, že tam "teprve skočíte s tou výpovědí". Když pominu to, že se nejedná o výpověď, ale o zrušení poměru ve zkušební době, tak jste přece ještě neskončila, když zrušení teprve chcete předat. Nemůžete zrušit pracovní poměr zpětně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.