Re: účetní a povinnosti nad rámec smlouv
zkuste se na to podívat z druhé strany. POkud budete mít zájem, budete se odborně dále vzdělávat i nad rámec účetních prací, získáte kontakty na poradu s problémy, pomalu se stanete pro tu fitmu nepostradatelná a budou si vás považovat.To by bylo provás výhodné a mělo by se to případně odrazit i ve vašem hodnocení.Taky by si fy rozmyslela s vámi ukončit spolupráci, když by viděli, že jim šetříte peníze a pomáháte nad rámec své smlouvy.
Taky jsem to tak dělala a nyní mě firma nabídla, že buď k nim půjdu na plný zaměstnanecký poměr anebo mám smůlu. Takže ono je to pro i proti. Již několik let podnikám ve svém bytě, takže jsem pánem svého času a nyní zřejmě budu muset přistoupit na to, že budu jezdit denně do firmy na minimálně 8 hodin, jelikož tato firma mě převážně "živí".
Nevíte kolik činí průměrná hrubá mzda za celé účto+mzdy+perosnalistika+ekonom+pokladní+ ???? nevím, co ještě si na mě vymyslí.... ve firmě s obratem cca 115 mil.Kč za rok a 24 zaměstnanci + dohodáři. Budu muset zavést novou metodiku + kompletní SW na účto+sklady.
>>>>>>>>>>>>Taky jsem to tak dělala a nyní mě firma nabídla, že
>>>>>buď k nim půjdu na plný zaměstnanecký poměr anebo mám
>>>>>smůlu. Takže ono je to pro i proti. Již několik let
>>>>>podnikám ve svém bytě, takže jsem pánem svého času a
>>>>>nyní
>>>>>zřejmě budu muset přistoupit na to, že budu jezdit
>>>>>denně do firmy na minimálně 8 hodin, jelikož tato
>>>>>firma
>>>>>mě převážně "živí".
>>>>
>>>>A proč ? Oni vám nedají možnost volby ? Když nebudete
>>>>chtít, tak od vás odejdou ?
>>>Ano, přesně tak - jednoduše mi dali nůž na krk - buď
>>>budeš pro nás pracovat na plný úvazek anebo si
>>>najdeme
>>>někoho jiného, ale chceme tebe. Zřejmě mi nic
>>>nezbude,
>>>než to vzít i za cenu ztráty dosavadního způsobu
>>>práce.
>>
>>No pokud to patřičně finančně ohodnotí ??!!
>Nevíte kolik činí průměrná hrubá mzda za celé
>účto+mzdy+perosnalistika+ekonom+pokladní+ ???? nevím, co ještě
>si na mě vymyslí.... ve firmě s obratem cca 115 mil.Kč
>za rok a 24 zaměstnanci + dohodáři. Budu muset zavést
>novou metodiku + kompletní SW na účto+sklady. Doplňuji o pořizování a prodej zboží z a do celého světa (EU+3.země), výroba vína a zpracování všech daňových přiznání.
Já to tak vidím, zatím to tak dělám, sháním informace, studuji všechno možné, vždycky jsem zatím vyšla vstříc, nikdy neřekla neumím, jen jsem se asi chtěla ujistit, že je to všude stejné. Dělám pro vícero firem různých oborů a oblastí, s DP spolupracuji,tak mám přehled a i se kde zeptat.
Asi na mě dolehlo 100x nic umořilo osla. potřebuji už konečně dovolenou...až dodělám DPH, mzdy,...
Děkuji za názor.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.