Re: Předložila jsem zam-teli okamžité zr
on mi mnou předložené okamžité zrušení nepodepsal a řekl že mi nikdy nepodepíše, já jsem řekla, že to nevadí, že ho pošlu poštou, na to on začal zuřit a vyhrožovat, že mi udělá takový zápočťák, abych se nikde nechytla, že mi dokáže že jsem špatná účetní, že jsem špatně pracovala - což není pravda.vůbec jsem nevěděla, jak mám reagovat, takže jsem zůstala. On odešel, asi po půl h přišel, a řekl, že se chce domluvit podobrém - radil se s právníkem. Manžel mě pak doma sprdnul, že jsem měla okamžitě odejít a poslat. Ale já jsem se fakt bála, že by mi nějak uškodila.
Re: Předložila jsem zam-teli okamžité zr
Pokud dluží mzdu za květen a dávala jste mu zrušení včera nebo dnes, tak to bylo oprávněné. Ale okamžité zrušení znamená, že pracovní poměr rušíte okamžitě, ne že tam zůstanete.
Opravdu ale jste na tom v práci tak špatně, že jste rozhodla k takovému radikálnímu kroku? V dnešní době? Jsou ty opožděné výplaty nějakou delší dobu? A nakonec výplatu vždycky dostanete?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.