Re: razítko a podpis???
Nejhorší zkušenosti mám se zásilkovou službou. Nechala jsem si do práce poslat balíček s tonery a jejich zaměstnankyně mi ho odmítla vydat, přestože byl na dobírku a při podepisování už měla peníze. Následovala naprosto nesmyslná debata o tom, že mají své předpisy a že bez razítka nic nedostanu, přiblblé dotazy proč jsem si to nechala poslat na adresu firmy atd. Nakonec jsem to vzdala a to firemní razítko jsem jí tam dala. Všude jinde jsem papír bez razítka obhájila.
Re: razítko a podpis???
Ještě také na GFŘ by chtěli, abysme razítkovali ...
http://www.mfcr.cz/cs/verejny-sektor/regulace/dane/danova-legislativa/2013/informace-gfr-k-pravidlum-fakturace-dph-11946
7.2 Možné způsoby zajištění věrohodnosti původu daňového dokladu v listinné podobě
Věrohodnost původu daňového dokladu v listinné podobě je možné zajistit například tím, že
je takovýto daňový doklad prokazatelně opatřen určitými neměnnými identifikátory (razítka,
hlavičkový papír, vodoznaky aj., které používá dodavatel), popř. vlastnoručním podpisem
apod.)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.