Vlákno názorů k dotazu Příplatek - stížené pracovní prostředí. od JiřinaH. - Re: příplatek - stížené pracovní prostře Pracuje-li např. v...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 8. 2013 12:28

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: příplatek - stížené pracovní prostře
    Pracuje-li např. v pracovním prostředí, kde je jeden ztěžující vliv ( např. hluk, záření, apod.), musí mít za každou odprac.hodinu v tomto prostředí minimálně 10 % z hodinové min.mzdy , tedy nyní minim 5,06 Kč příplatek, pokud máte stanovenou 40 hodinovou týdenní PD, máte-li 37,5 hodinovou týdenní PD, má mít příplatek alespoň 5,40 Kč. Můžete dát podle KS nebo vnitřního předpisu i jinak.

• 28. 8. 2013 14:00

HM. (neregistrovaný)

já jsem nepochopila to, že mám od bezpečáka na různé pracovní pozice rozepsané skupiny a u každé té skupiny mi píše např. u skupiny č.2-Zátěž chladem.Látka s větou R42.Látka s větou R43.Celková fyzická zátěž. pak zase něco jiného u skupiny č.3 a já teď nevím jak navyšovat podle skupin? nebo podle toho kolik v té skupině napsal věcí, pak si říkám zase proč by tedy psal i skupiny - nějak v tom bloudím. Ty skupiny od něj nejsou mé skupiny pro zaručenou mzdu.
    Moc děkuji

• 29. 8. 2013 11:58

JiřinaH. (neregistrovaný)

MUsíte se zeptat jeho. Mezi námi, já bych ho s tím hnala. Chtěla bych jasně v jakém prostředí pracuje a ne odkazy na nějaké věty 42. Vy si je pak zařadíte podle škodlivin , které jsou také ve skupinách,ale podle druhu škodlivin. Myslím, že on se Našimi skupinami( zařazením prac.činn.vůbec nevzrušuje), takže na něj.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).