Re: ověření podpisu
Stačí, když vypíšete Plnou moc s náležitostmi ( kdo koho a k čemu) a podepíše jednatel společnosti. PO mě nikdy nechtěli
úředně ověřený podpis.
Jinak se vyřizuje podpis pro e-podání. K tomu rovněž musíte mít Plnou moc a také nechtěli úředně ověřený podpis.
Nejdříve na krajský soud. Prostě musím podat formulář pro změnu adresy firmy. Na formuláři je nutno ověřit podpis navrhovatele a tudíž pokud by byl navrhovatel jednatel, tak se musí dostavit na poštu nebo k notáři osobně, což bude problém. Kdyby mi dal plnou moc, tak navrhovatelem můžu být já, ale zase ta plná moc možná musí být s ověřeným jeho podpisem, což ale nevím jistě. POkud ano, tak nevím, jak z toho ven..
ze zkušenosti soud ve věcech obch.rejstříku bez ověřeného podpisu navrhovatele nebo plné moci s ověř. podpisem neudělá nic.
Dnes ověřuje i advokát, tak si ho zavolejte do fy, zaplaťte a on to udělá, když máte takového jednatele, který nikam nepůjde(i když to nepochopím, jde o jím řízenou firmi?:)
tak proč se zde ptáte, když si to stejně uděláte po svém:co to je klasická plná moc? Já bych nikdy s nikým nejednal o závažných věcech, pokud by nepředložil plnou moc s ověřeným podpisem, to je klasická plná moc,alespoň pro mne, jinou, bez ověření si může napsat každý traktorista.
ptala jsem se na další možnost jak se vyhnout tomu, aby náš jednatel musel sám něco vyřizovat.. tato možnost ale asi neexistuje... proto jsem se ptala, jezdit tam a zpátky není příliš ekonomické...
volala jsem na krajský úřad a paní mi řekla, že neověřenou plnou moc vemou ale jenom občas, záleží na úřednici... Tak to mi moc nepomohla.. nevím, asi to zkusím podat takto a uvidí se, jestli mě s tím vyhodí nebo né...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.