Re: Přehledy pro OSSZ
Ano, je to jednodušší, posílám vše přes DS. Na FÚ, ZP i OSSZ. Jaký máte program? Jinak na stránkách ČSSZ je formulář, který vyplníte a přímo odešlete přes vaší DS.
http://www.cssz.cz/cz/e-podani/
Jen musíte mít stáhnutý program Software602 Form Filler - je zdarma na stránkách ČSSZ.
Re:Prosím ELDP paní Lenka28
Já mám taky ještě jeden dotaz... dosud jsem s datovou schránkou nepracovala v tom smyslu, abych z ní odesílala zprávu - nevím si rady s typem zprávy a typem schránky. Pro odeslání na OSSZ to bude "Bezplatná datová zpráva" a "pouze další schránka OVM"???
Re:Prosím ELDP paní Lenka28
Máme jednu schránku a do ní mají přístup 3 lidé ze statutárních orgánů společnosti. Jejich přístupy mám, protože schránky mám na starosti - mám přístupová jména a hesla, akorát mi jde o to, že když to budu odesílat od jednoho z nich (samozřejmě bych mu to musela oznámit), tak v záhlaví bude jméno šéfa a né moje, v tiskopise pro ossz bude mé jméno, jestli jim tohle nevadí?
Re:Děkuji moc - paní Lenka28
>>
>>>Strašně moc vám děkuju, za ochotu a za trpělivost se
>>>mnou a hlavně za obrovskou pomoc a vysvětlení! :-)
>>
>>Není zač...:-)))) také jem se musela hodně učit a
>>učím
>>se stále....
>Ještě prosím k budoucím ELDP: jako potvrzení stačí z
>datové schránky doručenka, jak pro zaměstnavatele ,
>tak i pro zaměstnance? Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.