Re: odměna u DoPP - jak?
Na kolik je podepsana dohoda? predpokladam ze se domluvili ze zamestnanec dostane proste 3000 a basta je tak?
takze ja bych udelala to ze HM 3529 z toho Vám vyjde mzda.... cista tj. 3000 a mate to, sedi na vyplaceni hotovosti a 529 poslete FU srazkovku a je to...
Hodiny bych asi urcite napsala na tvrdo....
Firmy to vetsinou delaji tak ze se primo na celkove castke v cistem ze zamestnancem domluví.
hodiny rozpocitavaji na cely rok (300/12mes) tzn. ze dohodu sepisou na 25hod mesicne, treba 140kc na hodinu aby jim to dalo proste to co jim pak vyplati... berou to spise jako ukol je to na nich kdy s praci skonci ale v danem mesici proste musi udelat co maji.
No takze kazdy to nejak tak dela ruzne jen aby neprekrocil 10tis a hlavne co nejmin odevzdal statu :D
jo muze to byt jakkoliv... no nekdo to dela takhle druhy jinak... hlavne ze jeden zamestnanec u jednoho zamestavatele neprekroci 300hod... ale nespolehala bych se ze socka neprepocitava... kazda jedna madam - pani a socialka to ma hozene jinak :DD
mela jsem treba pripady s FU 5 a 9 (kazdy neco jienho ) dph oprava im stacila emailem a na fu5 musel majitel firmy osobne takze kazdy urad - urednice jinak bacha na to :D
Já mám u zaměstnancenapř. DPP 200 Kč na hodinu. Přičemž celková měsíční odměna má být třeba 9000 Kč, ale např. jen 15 odpracovaných hodin. Podklad je pak takový: 15 h x 200 Kč = 3000 Kč. Prémie navíc 6000 Kč. Celkem DPP = 9000 Kč za 15 hodin práce. Ale nikdy jsem se nesetkala ze strany sociálky s nějakým přepočítáváním. Zajímá se celkový počet odpracovaných hodin v roce a měsíční výše odměny.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.