Re: OT:taky se vám to stává ?
Renato, docela jste mě potěšila, stávají se nám taky podobné (i horší) věci, a to přes veškerou snahu a pečlivost. Prostě jsme jen lidi, občas unavení a přetažení... Pracovní příhodu na "vaše" téma si aktuálně nevybavuju, ale před chvílí jsem si šla slít kávu z překapávače - moc jsem se na ni těšila. U překapávače jsem zjistila, že tam žádná není, asi jsem ji zapomněla dát udělat :-)) Únava, roztržitost, Alzheimer? :-D
to jsem ráda, že jsem vás potěšila:-)
že nejsem sama, kdo vyťukává telefonní číslo na kalkulačce (a obráceně), ve výtahu mačká knoflík patra, ve kterém nastoupil, s čipovou kartou šustí u tlačítka výtahu a pokaždé se vrací k autu, jestli ho zamknul...
Dnes mi den taky pěkně začal - ráno mi zaměstnanec přinesl dopis z VZP že není přihlášený, přitom po loňské kontrole jsem si byla jistá, že mám všechno v pořádku, navíc čekám na instalaci certifikátu, takže nemůžu na portál (vyřízeno zatím napůl telefonem, naštěstí paní byla vstřícná, snad nebude ani postih), další příhoda - honem vystavit přev. příkaz, ale předložený papír nebyla zálohová faktura, ale jen nabídka zboží, takže jaksi nebylo podle čeho platit.... a k tomu jsem zjistila, že mi dnes zůstala svačina doma na stole!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.