Vlákno názorů k dotazu Pracovnělékařské služby od all - Re: Pracovnělékařské služby Tak to je jedna z těch...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 11. 2013 13:41

all (neregistrovaný)

Re: Pracovnělékařské služby
    Tak to je jedna z těch paní Mudrců, která dosud nepochopila, že ona je POVINNA vystavit LÉKAŘSKÝ POSUDEK , přesně dle znění zákona, nikoliv potvrzovat nějaký papír.
    Teď jsem to právě řešila až u nadřízeného jedné takové chytrolínky, která mi navíc řekla, že si nebude ničit svůj papír a tiskárnu.
    Takže - výsledek, její nadřízený potvrdil, že pochybila, ona je povinna vystavit lékařský posudek, se všemi náležitostmi. Vzor posudku je ve sbírce zákonů č. 470/2004 + zákon 373/2011 Sb.
    V kolika výstiscích si to bude dělat je její problém, nikoliv zaměstnavatele. Takže se nedejte a paní Mudra ať dělá to, za co je placena, a to je bohužel i toto papírování.

• 25. 11. 2013 13:43

all (neregistrovaný)

A ještě - vy nedáváte žádný formulář, vy dáváte žádost o provedení prohlídky, rovněž s náležitostmi podle zákona č. 373/2011 Sb.

• 25. 11. 2013 15:34

libe (neregistrovaný)

Díky moc. Já jsem si to načetla také. Právě, že jsem tam nic nenašla. Používám skvělou knížku "pracovnělékařské služby -povinnosti zaměstnavatelů" od JUDr. Šubrta,kde jsou všechny odkazy na platné znění zákona včetně vzorů.
    Přeji hezký den a ještě jednou díky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).