Re: Mzdy - odesílání přehledů ZP
Pohoda to právě asi neumí, nebo jsem to nenašla - tedy uložit ZP v xml... Určitě je to lepší než poštou, nebo minimálně stejné jako DS (stejně bych musela každou ZP posílat zvlášť) - jen jsem chtěla vědět, že jsem nepřehlídla efektivnější (třeba hromadný : -)) postup... Díky!
Přijde mi snažší přihlásit se na jednotlivé ZP, sice je podmínkou el.podpis/já používám z banky-čip.kartu/a vypsat na portál v jedné řádce přehled i přihlášky a odhlášky zaměstnanců.
Teď mě napadlo, že lze využívat přihlášení i přes mobilní telefon-formou SMS zprávy-jako identifikace odesílajícího, možná to pro mnohé bude zajímavé, mají to společném portálu ZP-VOJZP,OZP....https://www.portalzp.cz/clogc00prv.phtml?pzp_sign=ActiveX
Od autorů našeho programu máme vysvětlení, že pro načtení dat používá každá pojišťovna svůj formát dat, neexistuje pro ZP něco jako jednotný tvar věty v .xml nebo podobně. Proto obvykle mzdové programy toto nedělají, muselo by se to programovat pro každou ZP zvlášť.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.