Re: MRP manažer el. podání
Myslím si, že by pro vás bylo jednodušší, posílat ze své DS - když už jí máte zřízenou - potřebujete k tomu jen od všech firem oprávnění k zastupování, že můžete posílat z vaší DS.
Nebo si zřídit za peníze el. podpis a taktéž - od všech firem souhlas k zastupování.
já trochu poopravím
zřizovala jsem si také DS a pro klienty budu mojí DS zasílat na OSSZ přehledy apod:
pokud máte DS, tak od klienta potřebujete na OSSZ pouze plnou moc (k jakým úkonům a Vaše ID datové schránky)
pokud byste měla el. podpis, tak potřebujete na OSSZ odevzdat formulář "oznámení o pověření....." + plnou moc
já jsem tam vypsala všechno, co budu za klienty posílat:
- předkládáním evidenčních listů důchodového pojištění (dle § 39 zákona č. 582/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů)
- přihlašováním a odhlašováním zaměstnanců a dalších úkonů (dle § 94 zákona č. 187/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů)
- předkládáním Přehledu o výši pojistného (dle § 9 zákona č. 589/1992 Sb., ve znění pozdějších předpisů)
- předáváním všech údajů a skutečností souvisejících s výplatou dávek nemocenského pojištěnía dalších úkonů (dle § 97 zákona č. 187/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů):
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.