Re: 2. kolo pohovorů
Při 2.pohovoru byla přítomna zástupkyně personální agentury, co mě doporučila. Pak mladá vedoucí střediska a ředitelka pobočky. Na dotaz, co bych dělala v případě, že by se "něco" pokazilo v SW (IT oddělení ani ajťáka, jak jsem pochopila neměli) jsem řekla, že bych se zeptala na řešení problému dcery. Tu počítače baví a velice dobře se v problematice orientuje. Mladá vedoucí střediska protočila oči (asi ve smyslu, jako co že nás to ve škole učili). Do té doby přísně se tvářící ředitelka pobočky se usmála a řekla, že když se jí něco takového stane, tak se také zeptá syna. Nemůžeme přece znát všechno a hlavně že bych si poradila.
Na jiném pohovoru mi dali list s otázkami k daním a účetnictví a měla jsem hodinu na vyplnění. Po tomto pohovoru jsem pak už vždy nosila UZ nebo jinou publikaci k daním a účtu, kalkulačku a udělala jsem si pomocné tabulky k výpočtu odpisů majetku.
Re: 2. kolo pohovorů
Děkuji, uvidíme, jak to dopadne. Nevypadá to, že by byl někdo v této firmě vybraný předem, jelikož jsem se jim omlouvala z důvodu nemoci a navrhli mi nový termín pro 1. kolo. A nakonec dnes šlo jen o to, aby mě viděly případné kolegyně a spíš se vyjádřit k tomu, proč by měli vzít právě mě, v čem jsem lepší než ti ostatní... Což zrovna tuto otázku moc taky nemusím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.