Re: Vyúčtování daně - zaměstnavatel
vyplňte si vyúčtování tady, hezky vás to povede i s přílohami
https://adisepo.mfcr.cz/adistc/adis/idpr_epo/epo2/form/form_uvod.faces?CPodani=193935607
v prvním sloupečku u ledna bude částka daně, která měla být sražena, jestli zaměstnanci na DPP byla sražena zálohá daň a zaměstanci na DPP žádná, tak tam bude jenom ta sražená daň z DPP, ve sloupečku 11 bude stejná částka, pokud jste ji skutečně odvedla, takto vyplníte celý rok
Zkusila jste si vyplnit ten tiskopis na který jsme vám dala odkaz?
Jestli ano, tak vás to pěkně navede samo, vyplníte první a druhý sloupeček podle skutečnosti, samo se vyplní další a zasevyplníte poslední sloupec, nakonec si zadáte kontrolu a uvidíte jestli to máte všechno správně vyplněné.nakonec můžete vytisknout a třeba poslat datovou schránkou.
Je tam toho více 06 - dal jsem přeplatek a na konci mě to hlásí chybu, ve sl. 1 píší mělo být sraženo- vychází mě to na halíře, ale na konci to je nepřesné... nevím zda mě rozumíte.
Záloha na daň byla 06-12 stejná 765,- ( 5355,-)na celkovém vyúčtování mě vyšlo 5280 tudíž přeplatek 75,-.Asi to zadávám špatně...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.