Re: Zapřená exekuce
Pro příště. Pokud vám zaměstnanec nedoloží zápočtový list, ať vám napíše čestné prohlášení, že nemá žádné srážky na základě soudního nebo exekučního příkazu. Pokud exekuce má, musí vám je vypsat, doložit exekuční příkaz.
Jestli vyživuje děti, je na něm, zda vám doloží. Pokud nedoloží, děti do vyživovaných osob nezapočítáte.
:o) Snad Vás potěším, že víte MNOHEM víc než já. A hlavně si vážím toho, že nám nevědoucím neustále podáváte pomocnou ruku. (Občas sem do diskuze nahlédnu, i když zrovna nepotřebuji pomoc.) Čím déle jsem v mzdové branži, tím víc mám pocit, že se to nikdy nenaučím. :-(
Já se snažím tuto činnost dělat (o možná nejlépe) asi třetinu času, co to děláte Vy. Ale pocitu, že jsem neustále na začátku, se asi nikdy nezbavím. :-( A změny? Nejsem odborník, ale mnohdy se mi zdají zbytečné.
Ještě jednou MOC děkuji!! Určitě se zase někdy na něco zeptám. Na to vemte jed. :o) Mějte krásný den. Tady sněží, jako v pohádce...
není zač, nápodobně
>>>:o) Snad Vás potěším, že víte MNOHEM víc než já. A
>>>hlavně si vážím toho, že nám nevědoucím neustále
>>>podáváte
>>>pomocnou ruku. (Občas sem do diskuze nahlédnu, i když
>>>zrovna nepotřebuji pomoc.) Čím déle jsem v mzdové
>>>branži, tím víc mám pocit, že se to nikdy nenaučím.
>>>:-(
>>
>>Tak to máte totožné pocity jako já. Účetní dělám 20
>>let, ale ty změny mě ničí...Nesnáším změny.
>
>Já se snažím tuto činnost dělat (o možná nejlépe) asi
>třetinu času, co to děláte Vy. Ale pocitu, že jsem
>neustále na začátku, se asi nikdy nezbavím. :-( A změny?
>Nejsem odborník, ale mnohdy se mi zdají zbytečné.
>Ještě jednou MOC děkuji!! Určitě se zase někdy na něco
>zeptám. Na to vemte jed. :o) Mějte krásný den. Tady
>sněží, jako v pohádce...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.