Re: Daňový bonus - lhůta na podání žádos
Chudák holka ... udělala to dobře a ještě bude bita ...
Není důvod žádat o převedení. Pokud žádáte o převedení částek mezi daněmi, pak ale v měsíci platíte daň v plné výši. Vy jste si, ZCELA SPRÁVNĚ, snížili odvod daně o vyplacené bonusy. V tiskopise je to kde vyúčtovat - sl. 2, 5, 9, 11.
Re: Daňový bonus - lhůta na podání žádos
No právě, že není. Jde o věci z roku 2012 a ty do sloupce 2 ani 5 nepatří, natož potom do sloupce 9. Protože jde o předcházející období, které se dříve řešilo ve sloupcích 6 a 7, které už nejsou k dispozici.
A když by to bylo tak v pohodě, tak proč by potom byl ba žádosti bod d) částku ...ponechejte ve výši xxx Kč na úhradu splatných daňových povinností daně z příjmu FO ze ZČ?
Přesto děkuji, i když nevím, je-li zač.
Re: Daňový bonus - pro h,p
Díky moc. S Vámi jsem já byla ve shodě, trochu zmatek vnesla iva. Ta moje reakce byla na její odpověď, ne na Vás. Jenom se nám to míjelo. Myslela jsem, že jinak, než přes žádost to nepůjde. Ale Váš nápad je jednoduchý a přitom geniální. Už z toho člověk docela blbne a propadá pocitu, že jednoduše už se nic řešit nedá. Vždyť to odvedeno bylo, i když o nějaké měsíce dřív, ale prostě bylo. Díky moc. Přeji hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.