Re: výpověď mailem, převzetí
Nemáte-li sjednáno v prac.smlouvě a muselo by to být
s Vaším el.podpisem, jinak neplatí. To nemáte žádnou
personální ? Nemusí to být ředitel nebo jeho
asistentka.
ne, personální nemáme. asi bohužel, protože teda nevím jak mu mám výpověď předat. Poštu za firmu přebírám já/i na poště/. příkazy, úkoly dostávám od ředitele převážně mailem, vyjímečně telefonicky, mě se neptá zda je něco potřeba. chod kanceláře je na mě. dnes to už zas přesáhlo meze - ta jeho komunikace. na vážkách jsem už delší dobu, dnes jsem se rozhodla definitivně. tak jsem mu ji chtěla předat aspon tím mailem. jsem se ptala zda přijede - proč se mě ptáte, proč vás to zajímá, to uvidíte, sám nevím...hahaha
MOžná,že už jen jednoho:-). Snažím se Vás pochopit, neteř má to samé, ale udělala si z toho výhodu. Na to ale musí být povaha, dokud nemáte jiné zaměstnání, výpověď nedávejte. ( já vím,že nevíte technicky jak). Jinak - napadlo mě.že byste mohla poslat na doručenku do vlastních rukou jemu domů.
Děkuji, paní Jiřino..bohužel povahu na to ve svém věku nemám...Mé pracovní nasazení a převážně výsledk, které jsou za mou osobou patrné minulý týden uznal zvýšením hrubé mzdy o 500 Kč. Ale na úkor toho, že další zaměstnankyni jak mi slíbil na konci roku zatím nehledá. Mám něco rozjednanýho - dnešní doba je těžká, jak píšete. z pozice asistenky jednatele ráda sestoupím níž na pozici kantýnské - jednak bych si finančně polepšíila,nebudu z práce chodit v pět a déle a dcetr mi nebude vyčítat že na ni nemám čas, protože jsem pořád tady, nebo dojdu domů KO
měla jich víc, ale kolegyně už odešly - důvod jako u mě: pracovní podmínky na pracovišti,(vím že jinde je hůř), chování ředitele., přístup a řešení k nastalým problémům...od srpna tu jsem za tři. myslela jsem že se jeho chování změní, ale ne. ostatní pracují pro firmu na IČ, stálá jsem tu zbyla sama.
Lucky: děkuji za radu, před pěti lety než jsem nastoupila sem, jsem byla na pracáku rok, vím jak je těžké najít práci. otázka je: večer chodit už vystreslá spát když vím co tu zase dnes bude a chodit nerada do práce protože nemám v dosahu ani toaletu ani vodu, ani šatnu, co jsme se přestěhovali?sedím tu jak opice, větrat nejde, jen dveřmi přímo na chodník. má práce je velmi náročná - denně v jednom kuse jednám s lidmi, domů chodím celkem vyřízená.jo, práce je práce, ale ne za cenu zdraví, myslím. je mi 40 pryč
JiřinoH a všichni: díky
>>>
>>>>Firma má jen dva zaměstnance?
>>>měla jich víc, ale kolegyně už odešly - důvod jako u
>>>mě: pracovní podmínky na pracovišti,(vím že jinde je
>>>hůř), chování ředitele., přístup a řešení k nastalým
>>>problémům...od srpna tu jsem za tři. myslela jsem že
>>>se
>>>jeho chování změní, ale ne. ostatní pracují pro firmu
>>>na IČ, stálá jsem tu zbyla sama.
>>>Lucky: děkuji za radu, před pěti lety než jsem
>>>nastoupila sem, jsem byla na pracáku rok, vím jak je
>>>těžké
>>>najít práci. otázka je: večer chodit už vystreslá
>>>spát
>>>když vím co tu zase dnes bude a chodit nerada do
>>>práce
>>>protože nemám v dosahu ani toaletu ani vodu, ani
>>>šatnu, co jsme se přestěhovali?sedím tu jak opice,
>>>větrat
>>>nejde, jen dveřmi přímo na chodník. má práce je velmi
>>>náročná - denně v jednom kuse jednám s lidmi, domů
>>>chodím celkem vyřízená.jo, práce je práce, ale ne za
>>>cenu
>>>zdraví, myslím. je mi 40 pryč
>>
>>tak tomu rozumim chápu vas ja rok nemel praci a
>>hypotéka na krku,... jinak udejte ho co jiného zbyva
>>urcite
>>mate něco na pasce zbytek do ruky klasika
>
> Zt přeji Vám hodně štěstí, je-li to jak
>popisujete,raději se na to vykašlete, zdraví a dcera je přednější.
>Není možné si takhle ničit ty nějvětší hodnoty, i když
>je to existenčně potřebná záležitost. Ve 40 práci
>najdete !
nene, Lucky, tady je vše "košer" v tomto ohledu. Pevná měsíční mzda, bokem nic...no možná by to šlo za to pracovní prostředí...ale já na něco takovýho nemám povahu.
problém je, že on mi výpověď nebude chtít vzít. a že by mě pustil na dohodu o tom si můžu nechat zdát.a nikde na mě nebudou čekat do července...a to že bych sem už nešla - na to povahu jako jiní také nemám, pro něho by to znamenalo zavřít pobočku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.