Re: Údajně 2x proplacená faktura
Ale je to stejně zajímavé, že si teď v 2014 všimnou, že mají duplicitní platbu z 2011 a rovnou pošlou peníze zpět bez konzultace. Já když mám přeplatek, tak jim nejdřív zavolám - mám přeplatek tolik a tolik, převedu Vám ho zpět na účet - ano, souhlasíme - pak peníze pošlu...
Mně se kdysi stalo, že jedné mojí firmě byla zaplacena během 14 dnů přes banku 2x jedna fa cca 180 000 Kč, a do dneška to nikdo nechtěl zpátky ( jen pro zajímavost je to už přes 20 let, dotyčná firma stále existuje , ta moje už je vymazána z OR a já dumám o tom, jak tam celé roky účetní dělaly dokladové inventury a ÚZ...)
Také se mi to stalo - a já, protože jsem nechtěla být popotahována za bezdůvodné obohacení, jsem na to firmu upozornila. Asi by na to nikdy nepřišli, protože to byla faktura od neplátce a oni si ji do účetnictví zadali dvakrát, tudíž jim platba nepřebývala, jen to měli dvakrát v nákladech.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.