Re: Tiskopis ÚP - Infor.o nástupu zaměst
Ano, zaškrtnete čtvereček občan EU, odstavec Zaměstnání - vyslání k plnění úkolů .... zde zaškrtnete zaměstnání a vyplníte i ostatní požadované údaje tohoto odstavce. Pak vyplníte odstavec a), úplně dole vyplníte, zda se jedná o jedná o jeho první zaměstnání na území ČR, datum, podpis.
Ještě prosím, PP je uzavřen na dobu určitou do 30.11.2014, v tomto případě v odstavci zaměstnání uvedu od 22.4.2014 ale i do 30.11.2014 ?? Už nebudu posílat tiskopis o skončení zaměstnání ? Ještě prosím, nemám od nich kopie pasu, mám občanku i rodný list, ale ne pas, musí být vyplněna kolonka číslo cestovního pasu a název orgánu, který cestovní pas vydal ?? MOc Vám děkuji za ochotu J.
Pokud předpokládáte, že u vás již nebude po 30.11.2014 pracovat, pak vyplňte i kolonku do...a nemusíte posílat hlášení po ukončení PP. V opačném případě datum do...nepište. Nemáte nějaký starý tiskopis? Já zde kolonku čísla cestovního pasu nevidím.
Mám ho ze stránek úřadu práce, stáhla jsem si ho v pátek, státní občanství, pohlaví, místo narození a pod tím je číslo cestovního dokladu ..... Ještě prosím v odstavci a) místo výkonu práce (adresa), zde uvedeu sídlo zaměstnavatele ? Nebo místo, kde skutečně budou pracovat ? To se ovšem bude měnit ....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.