23. 4. 2014 6:45
Re: neprovedené vyúčtování daně Zpracujte mu daňové přiznání a ať si jej zaměstnanec podá na FÚ. Samozřejmě se mu omluvte.
23. 4. 2014 7:26
Re: neprovedené vyúčtování daně To mě také napadlo, ale lhůta pro podání je pryč a bude tam ze strany FU sankce.
Re: neprovedené vyúčtování daně To je lhůta pro ty, co jsou povinni podat DP. POkud nebyl povinen, má na podání DP 3 roky a může podat kdykoliv
23. 4. 2014 7:32
Re: neprovedené vyúčtování daně Tak to mnohokrát děkuji za radu. Udělám tedy daňové přiznání.Hezký den.
23. 4. 2014 8:42
Re: neprovedené vyúčtování daně A co když tím zaměstnance poškodíte? Třeba bude muset teď zdanit něco, kvůli čemu nebyl povinný podat daňové přiznání. Zaplatíte za něj daň navíc?
23. 4. 2014 10:29
Re: neprovedené vyúčtování daně Se zaměstnancem celou věc řeším, nevím o ničem co by měl danit. Máte nějaký jiný nápad jak vyřešit?
23. 4. 2014 22:50
Re: neprovedené vyúčtování daně Já bych to RZD udělala a daň mu vrátila v dubnové mzdě. Už se mi to také stalo a žádný problém nebyl.
24. 4. 2014 9:41
Re: neprovedené vyúčtování daně Já bych také udělala RZD a vyplatila v dubnové mzdě.
23. 4. 2014 11:17
Re: neprovedené vyúčtování daně Dobrý den paní Renato, kde najdu info o lhůtě 3 roky pro podání DP?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.