Re: katalog-ucetnich -varování pro všech
Měla jsem s nimi také pohovor, snažili se mi vnutit "myšlenku", že se mnou chce spolupracovat řada firem,domluvili si telefonický hovor na další den. Druhý den jsem jim řekla, že když někdo bude stát o mé služby, tak mi určitě napíše mail nebo mě bude kontaktovat osobně, ne přes prostředníka, ať mě pošlou mailem materiály. Poslali a tím pádem jsem mohla zjistit, že nejednají podle toho, co říkají. Odmítla jsem při opakovaném hovoru a tím to skončilo.
Re: katalog-ucetnich -varování pro všech
v návaznosti na naše předchozí telefonické jednání Vám zasílám nabídku a souhrn informací o portálu Katalog - účetních.cz .
Výpis z mailové komunikace:
Zajišťujeme firmy na vedení účetnictví a daňové poradenství už pátým rokem. Rádi bychom uspokojili poptávku jednatelů společností po službách účetních a daňových kanceláří, aktuálně v Praze a Středočeském kraji.
Po novém roce registrujeme, že je zájem větší. Předpokladem naší spolupráce je tedy mít volnou kapacitu na příjem nových firem, které poptávají erudované účetní kanceláře s dlouholetou praxí, chtějí kvalitní a kompletní účetní servis.
Takto umíme zajistit 2-4 firmy na stabilní spolupráci v průběhu roku, nebo zvýhodněného dvouletého období. Spokojená firma Vám zcela jistě poskytne další osobní doporučení. Vidíte tedy, že se mimo jiné jedná o příležitost podílet se aktivním způsobem na zajišťování firem.
K takovémuto zajištění firem máme vlastní internetový projekt Katalog-účetních. Je to sofistikovaný systém s unikátní vlastností rychlého filtrování účetních kategorii, nebo regionů, ze kterého si podnikatel dohledá nabídku účetních kanceláří. Nejedná se tedy o klasickou statickou reklamu, ani jednoduchou řádkovou inzerci.
Zřejmě slibují, ale nesplní. Byli tedy velmi v telefonu přesvědčiví a používali manipulativní metody.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.