Re: dodavatel nevrátil peníze ani materi
Měla jsem před lety stejný problém. Jednalo se o 20 tisíc. Prosila a nic nepomáhalo. Nahlásila jsem jej na ČOI, Ti vám peníze nevymůžou, ale kdo stojí o kontroly? Dále jsem napsala dopis, že pokud nevrátí peníze, nahlásím jej na FÚ.Bohužel nic nepomáhalo. Naopak začal být agresivní. Náhodou jsem se dozvěděla, že opět dostal zálohu a tudíž má peníze. Zajela jsem jej navštívit s "kamarády". Jen vystoupili z auta a čekali na mne.Samozřejmě by jej nepraštili, ale byli o půl hlavy vyšší než on. To zabralo a peníze jsem dostala na ruku zpět. Stálo mne to pár piv....
Re: dodavatel nevrátil peníze ani materi
dobrý den, děkuji za diskuzi, já se špatně vyjádřila, já jsem FO nepodnikající, opravujeme dům a chtěli jsme koupit materiál, on je podnikající FO zřejmě jako OSVČ a není plátce DPH. Doklad mám jen bankovní účet, že jsem mu poslala peníze, to asi měla být zalohová faktura. Ohledně ČOI a FU bych měla napsat, že pan XX dostal zálohu a do dnešního dne nemáme peníze ani materiál? Prosím o radu jak to správně napsat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.