Re: pracovní smlouva
Moc bych tomu nevěřila že Vás vezme zaměstnavatel zase do práce. Ošetřit se to nedá. Záleží na slušnosti zaměstnavatele. Myslím si,že budete mít štěstí, když potkáte slušného zaměstnavatele. Zatím jsem se setkala jen tým jak ošidit stát a zaměstnance. Bohužel zákony tomu napomáhají.
něco podobného měl i manžel, ano pak mu chtěl dát znovu smlouvu, ale jen na půl roku (kvůli zimě), tak se na to manžel vykašlal a něco si našel jiného. Ale zajímalo by, jak by se na to díval UP, když smlouvu bude mít vždycky na cca 1/2 až 3/4 roku. (teď neberu v potaz podpora), na druhou stranu, míra nezaměstnanosti je veliká tak než nic, tak aspoň něco.
Dobrý den,
děkuji za názory i rady. Zvažuji, zda tuto práci vzít, i když jednalo by se o práci v kanceláři ve firmě, která prodává i vyrábí stavební materiál. Už při pohovoru, mě na tuto sezonní práci upozornili ( i když to má plus - zima, brzké ranní stávání za tmy,aj. ale zase nejistota zda mě vezmou spátky, tak nevím). Ale nezní špatně, mu tedy navrhnout nově uzavření smlouvy do předu ( od března ) zda s tím budou souhlasit, což by bylo fajn. Teď mě napadla ještě otázka, jestli pokaždé při uzavření smlouvy bude zkušební doba? De fakto by už nemusela být, že? Děkuji za další názory.
>
>Dobrý den,
> děkuji za názory i rady. Zvažuji, zda tuto práci
>vzít, i když jednalo by se o práci v kanceláři ve firmě,
>která prodává i vyrábí stavební materiál. Už při
>pohovoru, mě na tuto sezonní práci upozornili ( i když to má
>plus - zima, brzké ranní stávání za tmy,aj. ale zase
>nejistota zda mě vezmou spátky, tak nevím). Ale nezní
>špatně, mu tedy navrhnout nově uzavření smlouvy do
>předu ( od března ) zda s tím budou souhlasit, což by
>bylo fajn. Teď mě napadla ještě otázka, jestli pokaždé
>při uzavření smlouvy bude zkušební doba? De fakto by už
>nemusela být, že?
to záleží ma zam-teli, nový PP po přestávce = může být znovu ZKD bez problému
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.