Re: Registrace internetových domén - POZ
Dělají to šikovně, nejdříve vám mažou med kolem pusy. Pak vás upozorní na to, že si budou hovor nahrávat a chtějí po vás vědět údaje o firmě, pak vám sdělí, že vám zaregistrují ty a ty domény za tolik a tolik, nechají si to odsouhlasit a je to.
No a u nás s nimi mluvil šéf - takže ani nemůžeme hřešit na to, že to byla osoba neoprávněná k uzavírání smluv :-(
Ale celou smlouvu vám nepřečtou, ale to asi zřejmě nemusí.
Tyhle firmy by měli úřady honit.
Nevím ani kam je nahlásit, neboť tohle prý ČOI neřeší. Ale když se všichni na to vykašlou, tak takhle budou fungovat dál a utahovat další a další lidičky.
Re: Registrace internetových domén - POZ
Mně se to také stalo. Nejprve se ujistili, že hovoří se správným člověkem, tj. statutárním zástupcem firmy a pak to šlo podle výše popsaného scénáře. Nicméně nabízená cena se mi zdála nepřiměřeně vysoká a tak z obchodu sešlo. Jen by mne ještě zajímalo: proč jim to Váš šéf odsouhlasil, když tomu nerozumí? Zřejmě mu cena za nabízené služby přišla odpovídající a tak smlouvu po telefonu uzavřel. Pak ale není co řešit...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.