Re: Nová zakladatelská listina a VOR
V zakladatelské listině máme nově, že se podřizujeme jako celku zákonu č. 90/2012 (ZOK), že má společník jeden základní obchodní podíl, máme zrušený rezervní fond a uvedeno, že statutárem je jeden jediný jednatel. ... tohle se nějak týká obchodního rejstříku? Nikde tam tyto údaje nevidím a že máme jednojo jednatele je tam vidět ....
každá změna zápisu v OR se musí navrhnout tzv. stanoveným inteligentním formulářem-na justici- Podání do veř. rejstříku, k tomu se přiloží novela ZL a případné další dokumenty. Bez tohoto formuláře nic neprovedou.Formulář je nutno si nastuovat, není to napoprvé jednoduché, ale jde to naučit, taky jsem s tím původně zápasil jako se smrtí.
ano, protože je to označené kódem vpravo nahoře po vyplnění a jak mi bylo vysvětleno, tak pomocí toho kódu to elektr.převádějí do OR, bez toho vám změnu neudělají.Pokud jste poslala jen ZL, tak doporučuji poslat znovu s formulářem pro urychlení, protože samotnou ZL vám buď vrátí nebo se vůbec nebudou tím zabývat.
>
>vyplnila jsem a uložila v PDF
tak rychle? to jste tedy borec.
..... můžu tedy toto PDF
>poslat bez podpisu datovou schránkou? A poplatek si
>zjistím kam a variabil poslat? Jsem asi otravná, ale
>tvořím toto poprvé, tak se nezlobte ...
tohle ale už opravdu nevím, protože já dělám vše papírovou formou s ověřenými podpisy pro klienty, takže toto neznám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.