Re: Inventarizace účtů - pohoda nesedí
Děkuji oběma za odpovědi. Že se účty na konci roku přeúčtují vím, ale doufala jsem, že bych mohla vidět konečný stav bez nějakého zásahu do uzavřeného roku. Např. obratová předvaha 2010 minulé účetní je tištěna květen 2011 a to už bylo po účetní závěrce. A jak prosím případně závěrku odvolat, abych ještě něco špatně nevymazala? Moc děkuji za trpělivost
No já budu u PC, kde mám Pohodu až večer, ale pokud si to dobře pamatuji, v záložce účetnictví je položka účetní závěrka a tam, když si jí rozkliknete by mělo být odvolání závěrky.....
A to že je po účetní závěrce neznamená, že máte uzavřený i rok v účetním programu, to klidně můžete v Pohodě účtovat na přelomu období i pár dalších měsíců..... i když já dělám závěrku hned, abych si ještě nějak nechtíc do předchozího roku nezasáhla.
Děkuji, zkusím odvolat tu závěrku. Právě bylo už i podáno přiznání, tak jsem si myslela, že už měla i rok uzavřený v Pohodě. Docela nerada otvírám ty zavřené roky, právě proto abych tam nic nerozhodila. Proto jsem myslela, jestli třeba Pohoda nezobrazuje sestavy aniž se musí závěrka zrušit. A moc Vám děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.