Re: dohoda o rozvázání PP ze strany z-ce
napsali Dohoda o rozvázání pracovního poměru, zatím mi to dali jen na stůl. ještě jsem převzetí nepodepsala. když jim řeknu, že s dohodou nesouhlasím, musí tedy dát klasickou výpověď, ano? a když mi to nedají dnes ale zítra sdnešním datumem? moc díky
již jsem vám to psala - pokud převezmete výpověď zítra - o měsíc jejich PP bude trvat déle.
Převezměte jejich návrh dohody s tím, že se rozmyslíte, zítra odpovězte, že nesouhlasíte a oni budou muset dát výpověď - důležité je datum převzetí výpovědi, nikoliv datum sepsání.
Což je v podstatě v tomto případě totéž. Když dnes předají výpověď, výpovědní doba poběží červenec, srpen a posledního srpna oba končí.
Jedině, že převezmete dohodu, nebudete s ní souhlasit , nebudete nic radit a oni nestihnou ještě dnes předat výpověď, tak by se jejich prac. poměr mohl o měsíc prodloužit, protože pokud předají výpověď zítra, výpovědní doba skončí 30.9.2014.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.