Re: neschopenky - sháníte ..??
děkuji za reakce, já je určitě vychovávat nebudu, k tomu "slouží" nejspíše rodiče :) , ale beru si z toho ponaučení, že se nemám starat, v důsledku zaměstnanec může být doma na "áčku" do nekonečna ..., když se nikdo nebude starat, ale dobrá, chvilku mi to asi potrvá, beru si to k srdci a děkuji všem :)
PS Možná jsem to nenapsala dost srozumitelně - vůbec mi nešlo o to, zda budou mít neschopenku placenou či nikoliv, ale o to, že ji event.ukončí a nechodí do práce, ale asi se také nemám starat ;-) jsem mzdovka ne personalista, tak jo a všem krásný den
děkuji za porozumění - o to mi právě šlo, informovat nadřízeného, ale ten mi řekl, že ho to nezajímá. Stalo se vám, že nedodali lístek na peníze - co jste jim pak vykázala v docházce ? já zadávám právě neplacenou nemoc a to dle mého názoru není správné ale tak je to tu zavedené :-(
zvláštní přístup vedoucího...
neplacená nemoc je špatně, tu určitě ne, ale záleží na tom, co vám umožňuje program. Mně umožňuje nechat mzdu nezadanou.
V každém případě bych ale vedoucí vždy e-mailem informovala, ať už je to zajímá nebo ne. Vy budete krytá, že jste jim to oznámila, kdyby třeba náhodou za čas chtěli tvrdit, že to nevěděli a že jste jim to měla oznámit.
máme SAP a ten toho moc neumožňuje :-(( takže zadávám neplacenou nemoc, děkuji za připomínku, budu je i nadále informovat emailem, jen jim nebudu už tvrdit, že by je to mělo zajímat-to už jsou patrně moje "mocenské" ambice :-) prostě jen pošlu sdělení, moc děkuji a přeji pěkný den jo
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.