Re: tabulka porovnání
Milá Alen1, mluvila jste mi z duše
Jen teď hledám někoho, kdo by byl šikovný a pomohl mi s hledáním
Chystala jsem se na dovolenou, když jsem přes internet našla na jihu Itálie hrad, ve kterém byla možnost se ubytovat. Moc se mi líbil, maličký, zahrádka s pergolou, starobyle vypadající pokoje s výhledem na zátoku, kde jsme se před půl rokem plavili. Ceny naprosto šílené a já si přála, aby se nějakým zázrakem při last nabídce dostaly níž. A zázrak se stal. Snížily se jen na ten jeden den, kdy jsme zrovna projížděli Itálii až úplně dolů. Byli jsme ubytovaní v téměř strašidelné komnatě. Kamenný, začouzený krb, původní dřevěné schody na hambalek, železný nábytek. V noci hrozná bouřka, kdy blesk hned následoval hrom. Vše se hrozně po celé zátoce rozléhalo a já jen čekala, kdy na mě z krbu vybafne čert. Téměř jsem se kvůli bouřce nevyspala, aby bylo to tam, alespoň pro mě, fantastické.
A teď si, pro krásnou vzpomínku, pouštím hudbu z jejich webových stránek. A hledám všude možně tu kytarovou skladbu. Namísto abych prala, uklízela, vařila a věnovala se klientům.
.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.