Vlákno názorů k dotazu OT: Výměnná akce pro Vanisku od alen1 - Re: tabulka porovnání Ach jé, mluvila jsem za Vás,...

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 7. 2014 18:02

alen1 (neregistrovaný)

Re: tabulka porovnání
    Ach jé, mluvila jsem za Vás, doufám, že mi bude prominuto.

• 1. 7. 2014 18:49

. (neregistrovaný)

Re: tabulka porovnání
    Milá Alen1, mluvila jste mi z duše

Jen teď hledám někoho, kdo by byl šikovný a pomohl mi s hledáním

Chystala jsem se na dovolenou, když jsem přes internet našla na jihu Itálie hrad, ve kterém byla možnost se ubytovat. Moc se mi líbil, maličký, zahrádka s pergolou, starobyle vypadající pokoje s výhledem na zátoku, kde jsme se před půl rokem plavili. Ceny naprosto šílené a já si přála, aby se nějakým zázrakem při last nabídce dostaly níž. A zázrak se stal. Snížily se jen na ten jeden den, kdy jsme zrovna projížděli Itálii až úplně dolů. Byli jsme ubytovaní v téměř strašidelné komnatě. Kamenný, začouzený krb, původní dřevěné schody na hambalek, železný nábytek. V noci hrozná bouřka, kdy blesk hned následoval hrom. Vše se hrozně po celé zátoce rozléhalo a já jen čekala, kdy na mě z krbu vybafne čert. Téměř jsem se kvůli bouřce nevyspala, aby bylo to tam, alespoň pro mě, fantastické.
    A teď si, pro krásnou vzpomínku, pouštím hudbu z jejich webových stránek. A hledám všude možně tu kytarovou skladbu. Namísto abych prala, uklízela, vařila a věnovala se klientům.
    .

• 1. 7. 2014 19:14

alen1 (neregistrovaný)

OT: Re: tabulka porovnání
    To se tak někdy stane, že si tělo i duše potřebuje odpočinout.
    Úplně Vás chápu, také se mi tohle děje.
    Takže hodně štěstí při hledání :-).
    Mj. protože v rámci optimalizací jsem také tvořila takové tabulky vím, že to není práce na jen hodinu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).