Re: Účetní software pro více s.r.o.
Já to tu opakuji pořád dokola, vyzkoušela jsem více SW a pro mě je ( tedy pro zpracování menších a středních společností) nejlepší Pohoda.
Kromě bodu 1 u kterého moc nechápu o co jde a bodu 8, protože v pohodě sklady nevedu, Pohoda splňuje všechny ostatní požadavky.
Já vím, co je DOS a Windows, jen nechápu tu souvislost s účetním SW, to jako myslíte převodový můstek z nějakého dosovského účetního programu do nového sw?
A stran těch skladů, ne že bych s nimi v Pohodě nebyla spokojená, jen je u žádného klienta nemusím vést, tak sklady v Pohodě nevyužívám, nevím, jak jsou zpracované a tedy nemohu komentovat.
Pokud jde o ten přechod z DOSu, tak předpokládám, že Vám jde o bezproblémové přetažení dat z dosavadního účetního DOS-ového programu, je to tak? Pokud ano, bylo by fajn uvést název toho DOS-programu. Dost záleží na tom, co všechno a jak spolehlivě bude (ne)možné převést z konkrétního původního DOS-programu do nového Win-programu. V tomto ohledu je asi nejlepší, pokud firma, která je autorem původního DOS programu, má i Win verzi - tam bývají převody dat nejsnazší.
Hodně dobrá je VEMA
>>>>>>>>>>>Dobrý den, moc prosím, poraďte. Hledáme účetní
>>>>>>>>>>>software pro více s.r.o. .
>>>>>>>>>>>Co je pro nás důležité?
>>>>>>>>>>>1, plynulý přechod z DOSu
>>>>>>>>>>>2, výborná reakce na novely zákona
>>>>>>>>>>>3, rychlá zákaznická podpora
>>>>>>>>>>>4, aktualizace přes net
>>>>>>>>>>>5, síťová verze
>>>>>>>>>>>6, výborná orientace v saldokontě
>>>>>>>>>>>7, mzdy
>>>>>>>>>>>8, pružná skladová evidence
>>>>>>>>>>>9, zpracování daní+načtení do přiznání
>>>>>>>>>>>10, HELPY v programu
>>>>>>>>>>>
>
>Pokud jde o ten přechod z DOSu, tak předpokládám, že
>Vám jde o bezproblémové přetažení dat z dosavadního
>účetního DOS-ového programu, je to tak? Pokud ano, bylo
>by fajn uvést název toho DOS-programu. Dost záleží na
>tom, co všechno a jak spolehlivě bude (ne)možné převést
>z konkrétního původního DOS-programu do nového
>Win-programu. V tomto ohledu je asi nejlepší, pokud firma,
>která je autorem původního DOS programu, má i Win verzi
>- tam bývají převody dat
Zkuste VEMU
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.