Re: přehledy OSSZ datovkou
Ano, pokud budete posílat z jejich www stránky přes vaši DS, tam je odpověď do vaší Datové schránky do několika minut vč. zaslání Potvrzení o chybách, nebo, že vše OK a chyb 0. Zasílání souboru přímo z DS bývá zdlouhavější, ale většinou do 2.dne. Po odeslání se vám v DS v odeslaných zprávách vytvoří Dodejka, která se po přijetí SSZ přemění na Doručenku + by vám mělo přijít Potvrzení o přijetí.
To lomítko by mohl být problém. Také stačí mezera v PSČ nebo v telefonu nebo před jménem a už je to chybně.
Neměl by být zazip. Zkuste znovu.
Ještě Pozn. Při vyplnění např. Přehledu stačí jen přes Form Filler otevřít, ale při vyplňování např. ELDP je potřeba uložit k sobě na PC. Po určité době bez uložení se jinak zpomalí, "zasekne" a soubor nedokončíte a neodešlete.
dobrý den, děkuji všem zúčastněným v této diskusi. Paní ze sociálky mi právě volala, že je vše v pořádku a už nic nemusím posílat. Nechci to nijak hodnotit, proč jsem před tím dostala výzvu k doplnění pod pohrůžkou pokuty, ale raduji se, že se jim podařilo spárovat a že jsem zvítězila nad přehledem :-) hezký den všem :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.