Re: Dohoda o provedení práce x měsíční m
>>Můžeme sjednat u dohody o provedení práce měsíční
>>mzdu
>>nebo lze sjednávat jen hodinovou mzdu? Program Helios
>>mi měsíční mzdu nechce "přijmout", tak jestli v tom
>>je
>>nějaký problém...
je, pokud si přečtete platný ZP, tak zjistíte překvapující skutečnost, že za práci na záíkladě dohody náleží odměna, nikoliv mzda... což je takový docela drobňoučký rozdíl...
>
>Dobrý den,
>ano, problém je a to v základech slušnosti.
>SLUŠNOST
>Uvědomte si, že lidé, kteří zde radí, tak činí
>dobrovolně a bezplatně. Slova "prosím" a "děkuji" rozhodně
>nejsou zbytečná.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Myslím, že slušná jsem a vděčná za každou správnou odpověď také, nicméně se snažím otázku co nejvíce pokrátit a zestručnit, abych ji tady sálodlouze nerozepisovala. Tím jsem pokrátila i slovíčka dobrý den, prosím a děkuji. Možná to někomu vadí, jinému zase vadí, když se děkuje po každé odpovědi, protože při pročítání to někoho může zdržovat. Každý jsme hold jiný a nikdy se nezavděčíme všem. Pokud Vás to tak "nazlobilo", tak to se Vám omlouvám a přeji jinak krásný den a úsměv na tváři.
však by se vám mozoly na rukou od klávesnice neudělaly, kdybyste pozdravila a požádala o odpověď, ale jestli vám nestojíme ani za to, abyste nás pozdravila, slušně požádala a poděkovala za odpověď, tak se nedivte, že se jí možná nedozvíte.
A nebojte, úsměv na tváři nám nechybí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.