Re: Exekuce - první plátce mzdy úřad prá
Jedná se mi hlavně o tu z roku 2012. Ta v zápočtovém listu, který jsem obdržela ani nebyla uvedena.
V červnu 2013 nastoupila do práce, v září 2013 přišly exekuce ze kterých se prováděly srážky a tyto byly zohledněny v potvrzení o zaměstnání (zápočtový list)
Ale nyní jsem obdržela usnesení o exekuci a tam je napsáno, že tato exekuce byla doručena prvnímu plátci mzdy 13.9.2012, tudíž asi předchozí zaměstnavatel srážel špatně, když pořadí bylo určeno už v roce 2012 a nevěděl to. Ten plátce mzdy, kterému byl tento exekuční příkaz doručen byl úřad práce.
omlouvám se, špatně jsem četla, že tento byl doručen 13.9.2013.
Ano,ten minulý plátce srážel špatně, vy musíte tuto exekuci zařadit na 1.místo (bohužel ÚP zápočťáky nevystavuje, tudíž o exekucích, které sráží oni, ani další zaměstnavatelé nevědí).
děkuji moc
A pro zajímavost si představte, že mne poprvé úřad práce informoval o nařízených exekucích, poslali mi seznam přes datové schránky, tam jich ale taky mají jen 23 a ta jedna z roku 2012 tam chyběla. Pořadí ani nic tam nemají, jen č.j. a kdo vydal, ale že už upozorňují.
ještě jednou děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.