Re: OT: samostatná personalistka
Tak u nás (cca do 150lidí) je to tak, že dělám mzdy a personalistiku a jsem tady sama :-) občas mám pocit, že mě to zavalí, ale dá se to v pohodě. "krizovky" dny mají určo i ostatní, ať jich je kolik chce :-) Od zítra mám dovču, tak doufám, že mě to potom nezavalí, protože žádnou zastupitelnost nemáme!! Přeji pěkný zbytek pátečního dne.
Re: OT: samostatná personalistka
To máte těžké - personalista může dělat spoustu věcí a také ne. Já jsem zvládala personalistiku a mzdy tak do cca 390 zců a pak už mi to začalo přerůstat přes hlavu, takže od 400 zců nastoupila personalistka. Ale s tím, když byl "špek" např. hrubé porušení-využívali jsme externího právníka. Ale třeba jsem nedělala nábory, zajišťování školení, reporty pro majitele-to dělala vedoucí HR, takže ono je těžké to takhle paušalizovat. Přijímala jsem zce, vypracovávala prac.smlouvy s dodatky, dohody, lékařské prohlídky vstupní i periodické, šatny, změny smluv-máme 90% doby určité- to bylo veselé, sledovala zkušební doby, legislativu, , P/O na OSSZ a ZP + mzdy se vším všudy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.