Re: Prohášení popl. daně z příjmu FO
Ano, přesně tam. Stáhnu si PDFko, otevřu ho, vpravo nahoře se mi objeví tři okénka NÁSTROJE - PODEPSAT - POZNÁMKA. Kliknu na PODEPSAT, vyberu si ikonu s velkým T = přidat text a můžu napsat cokoli kam chci. Písmena, číslice, do kterékoli kolonky.
Tak mě napadá - nemáte Vy náhodou na mysli interaktivní PDFko?
Není za co děkovat, dotaz zněl na PŘEPISOVATELNÉ, ne INTERAKTIVNÍ. :-)
Tenhle postup je sice komplikovanejší, než interaktivko, ale pro pár údajů se to dá. Já takhle standartně, když zaměstnancům "dojdou" tři roky a je potřeba založit nové, vyplňuji název a adresu firmy, roky do příslušných kolonek (samozřejmě jenom na první rok, další roky už jsou potom popiskou). Osobní údaje, děti a jiné slevy a datum si už zaměstnanec dopíše sám ... ať je na tom papíře aspoň něco jeho rukou ... :-) Hezký víkend přeji.
>>>>>Dobrý den. Prosím o radu. Dá se někde stáhnout
>>>>>formulář "Prohlášení popl. daně z příjmu FO", aby se
>>>>>dal
>>>>>uložit do PC a následně vyplňovat a tisknout ?
>>>>>Děkuji. MJ
>>>>Na webu daňové správy.
>>>>>Editovatelné
>>>>>PDFko.
>>>
>>>myslíte
>>>>>zde:
>>>http://www.financnisprava.cz/cs/danove-tiskopisy/databaze-aktualnich-danovych-tiskopisu.aspx?lang=cs&rok=2014&tiskdruh=TDFU&dan=T_WEB02&skupina_T_SKUPINA05=1&a=1#search-result
>>>
>>>tam jsem editovatelný tiskopis nenašla....
>>
>>Ale je tam, jen si ho musíte uložit do PC a funguje
>>to.
>Dobrý den, můžu se připojit s prosbou?
>Našla jsem formulář PDF, ale objevují se mi vpravo
>pouze dvě kolonky, nástroje a poznámka, můžete mi
>poradit, kde formulář přesně hledat? Děkuji!!
Přesně tam, kde je odkaz:
http://www.financnisprava.cz/cs/danove-tiskopisy/databaze-aktualnich-danovych-tiskopisu.aspx?lang=cs&rok=2014&tiskdruh=TDFU&dan=T_WEB02&skupina_T_SKUPINA05=1&a=1#search-result
>>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.